Colloidaal Zilver Water 50 Ppm - Detoxen

Gepubliceerd okt. 22, 22
6 min read

Colloïdaal Zilver, Een Natuurlijk Antibioticum

Het zilver wordt daartoe vermalen met bepaalde procédés, bijvoorbeeld colloïdmolens, chemische procédés of elektrolyse. Het gehalte aan zilverdeeltjes in zilverwater wordt aangegeven met de eenheid ppm. 10 ppm betekent 10 mg zilver per liter water. Deze informatie zegt echter niets over de werkelijke werkzaamheid van een zilverwater, want hoe kleiner de zilverdeeltjes die het bevat, hoe effectiever het is.

Ze zorgen er ook voor dat de celmembranen van de bacteriën doorlaatbaar worden en zo afsterven. Vergeleken met de antibiotica die we kennen, zou zilver ook virussen doden door bepaalde nucleïnezuren te vernietigen die de virussen nodig hebben om te overleven. Daarbij herkent het colloïdaal zilver vermoedelijk de agressieve varianten van onze lichaamscellen en spaart daarbij de gezonde cellen van je lichaam.

Het bevordert de celgroei, bevordert de wondgenezing en remt het vrijkomen van histamine bij allergieën. Colloïdaal zilver versterkt dus het immuunsysteem. De desinfecterende werking van colloïdaal zilver wordt door wetenschappers niet betwist, maar velen twijfelen aan de effectiviteit van zilverwater (Colloïdaal zilverwater 15PPM - Bestellen). Tot nu toe zijn er geen sluitende, op bewijzen gebaseerde studies die een gezondheidsbevorderend effect aantonen.

Colloïdaal zilver wordt nu gebruikt voor de behandeling van een grote verscheidenheid van ziekten, hoewel de werkingswijze ervan nog steeds niet duidelijk begrepen is. Je kunt het zowel intern als extern gebruiken. Inwendig gebruik is echter niet de bedoeling en wordt in Duitsland niet aanbevolen vanwege de mogelijke negatieve effecten, en daarom moet je eerst met je arts overleggen als je het wilt gebruiken.

Colloïdaal Zilver Etc. - Kanker Hoe Verder?

Uitwendig kan colloïdaal zilver gebruikt worden in zijn vorm als zilverwater, maar ook als zilvercrème. Hiervoor breng je de respectieve vorm op je huid aan met een schone doek of wattenschijfje, maar je kunt hier ook werken met wraps over een langere periode. Dit soort uitwendige toepassing is geschikt voor wratten, steenpuisten, wonden, ontstekingen of brandwonden, bijvoorbeeld.

Voorzichtigheid is echter geboden bij inwendig gebruik. Colloïdaal zilver moet niet gezien worden als een voedingssupplement, maar mag alleen gebruikt worden voor de acute behandeling van bepaalde problemen. Colloidaal goud - 100ml - Online. Je moet een plastic of houten lepel gebruiken om het colloïdaal zilver in te nemen en geen metalen lepel, want de lading van het zilver verandert als het in aanraking komt met metaal.

De dosis was zo hoog dat de metaaldeeltjes onder zijn huid bleven steken en die blauw kleurden (Colloïdaal zilver kopen? Beste kwaliteit). Voor chronische ziekten wordt bijvoorbeeld een dagelijkse theelepel zilverwater met 5-15ppm aanbevolen. Deze hoeveelheid moet echter alleen ingenomen worden tot de ziekte gezakt is. Als maximale duur van de inname wordt twee weken gegeven.

Deze verkleuring is blijvend en kan niet teruggedraaid worden. In principe moet echter gezegd worden dat het risico op argyrie betrekkelijk gering is, omdat je dan zeer grote hoeveelheden van verscheidene liters per dag moet consumeren. Colloïdaal Goud: Alle kennis op een rijtje gezet. Waar je wel op moet letten is dat zilver in het centrale zenuwstelsel neerslaat en bij langdurig gebruik kan leiden tot symptomen als buikpijn, duizeligheid of toevallen.

Colloïdaal Goudwater 50 Ppm - Pijnstiller,spieren, Gewrichten

Als zilverwater over een langere periode of in grotere hoeveelheden tegelijk voor behandeling wordt ingenomen, is het raadzaam na de behandeling een darmreiniging uit te voeren. De darmbacteriën zijn niet vrijgesteld van de destructieve werking van colloïdaal zilver. Daarom moet een gezonde darmflora hersteld worden met behulp van herstellende kuren.

de) Bovendien is er natuurlijk altijd de mogelijkheid van een allergische reactie bij mensen die een zilverintolerantie of -allergie hebben. In dit geval moet colloïdaal zilver in elk geval vermeden worden. Het is mogelijk zelf zilverwater te maken in je eigen huis. Om dit te doen heb je een zogenaamde generator nodig die colloïdaal zilver produceert door elektrolyse.

Zet dan de twee zilveren elektroden die uit de generator steken in een glas warm, gedestilleerd water. Na het starten van de generator scheiden de zilverstaafjes in korte tijd fijnste zilverdeeltjes af en wordt colloïdaal zilver geproduceerd. De gewenste concentratie zilverdeeltjes hangt af van de tijd dat de generator gebruikt wordt (nano goud).

De precieze tijdsduur vind je altijd in de gebruiksaanwijzing. Zoals reeds gezegd wordt colloïdaal zilver in Duitsland niet aanbevolen en is het niet de bedoeling dat het in dit land op grote schaal gebruikt wordt. Bijgevolg zul je het niet vinden in apotheken of drogisterijen. Je vindt echter een ruime keuze aan verschillende zilverwaters in online winkels.

Waar Wordt Colloïdaal Zilver Voor Gebruikt?

de biedt een ruime keuze aan verschillende leveranciers van colloïdaal zilver. In het volgende laten we je zien welke criteria je kunt gebruiken om zilverwater te vergelijken en te evalueren. Dit zal het je gemakkelijker maken een overzicht te krijgen en een geschikt en effectief water te kiezen. Samengevat gaat het om de volgende criteria Concentratie Aantal zilverionen Extra’s In het volgende lees je over de respectieve criteria en kom je te weten waarom het voor jou zinvol is om een water te kopen op basis van de criteria of niet.

Zoals reeds gezegd, wordt de concentratie altijd in ppm gegeven. Dit betekent delen per miljoen. Veel mensen denken ten onrechte dat de specificatie van ppm in de beschrijving van een colloïdaal zilver iets te maken heeft met de grootte of het aantal zilverdeeltjes. Maar eigenlijk is het alleen de gewichtsverhouding van werkzame stof tot oplosmiddel, in het geval van zilverwater dus van zilver tot water.

Colloïdaal Zilver En GoudColloïdaal Goud: Alle Kennis Op Een Rijtje Gezet

Het meeste zilverwater op de markt wordt aangeboden met 10ppm, 50ppm of zelfs 100ppm. Dit betekent dat er in het eerste geval 10 mg zilver per liter water is, in het tweede 50 mg en in het derde 100 mg. Het maakt niet uit of er in een liter water met 10ppm zilver een klontje van 10mg zit, of dat er miljoenen kleine deeltjes zitten die samen 10mg wegen.

w.z. 10mg per liter. De vraag naar de concentratie van colloïdaal zilver voor een optimaal effect is nog steeds omstreden. Een hogere concentratie komt niet altijd overeen met een hogere effectiviteit. Enerzijds komt dit omdat het gehalte aan zilverionen ook een beslissende invloed heeft op de werkzaamheid. Bijvoorbeeld, twee zilverwaters met een concentratie van 10ppm kunnen verschillende potenties hebben als het aantal zilverionen varieert.

Colloïdaal Zilver Kopen? Beste Kwaliteit

De elektromagnetische velden rond de zilverdeeltjes zorgen ervoor dat het totale aantal deeltjes afneemt als de concentratie te hoog is. Dit komt doordat afzonderlijke colloïden samensmelten door de dan grote aantrekkingskrachten - Alles wat u moet weten over colloïdaal zilver. De meest gangbare varianten voor een optimaal effect van colloïdaal zilver in de handel bevatten een concentratie tussen 10ppm en 25ppm Het onderzoek naar de werkzaamheidsfactoren van colloïdaal zilver is nog in volle gang.

Colloïdaal Goud - Health GoodsNano Edelmetaal Water Als Natuurlijk Antibioticum

Dit komt omdat het waarschijnlijk vooral zilverionen zijn die bij de mens de reeds genoemde effecten veroorzaken. Bij de productie van zilverwater worden zilverionen losgemaakt van de elektroden, die echter in de oplossing kunnen samenkomen en deeltjes vormen. Colloïdaal Goudwater 50 ppm - pijnstiller,spieren, gewrichten. Het is echter belangrijk op te merken dat zilverdeeltjes in een vloeibaar milieu voortdurend zilverionen afgeven die hun werking kunnen ontwikkelen.Hoe kleiner de deeltjesgrootte, hoe meer deze zilverionen kunnen afgeven. Omdat elk zilverwater zowel deeltjes als ionen bevat, is de verhouding tussen deze twee waarschijnlijk doorslaggevend voor de werkzaamheid. Deze verhouding is het best direct na de productie, en daarom raden we aan liever kleinere verse hoeveelheden zilverwater te kopen of het zelf te maken.

Meer van Cortisol

Navigation

Home

Latest Posts

Bestel Nu Colloidaal-zilver

Published May 17, 23
6 min read

Colloidaal Producten - Gezondheid

Published Dec 17, 22
6 min read

Colloidaal Zilver Water 50 Ppm - Detoxen

Published Oct 22, 22
6 min read