Bestel Nu Colloidaal-zilver

Gepubliceerd mei 17, 23
6 min read

Nano Goud

Colloïdaal Zilver: Van Huidverzorging Tot Medische ToepassingenCollodiaal Zilver Natuurlijke Antibiotica

Daarom wordt het advies van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO World Health Organization (World Health Organization )) gevolgd om het risico voor de drinkwaterkwaliteit in te schatten. De hoeveelheid nanodeeltjes nu gemeten in rivierwater zijn veel lager dan de WHO-advies waarde. Voor zilver nanodeeltjes heeft de WHO kort geleden onderzocht hoe erg het is dat deze in drinkwater voorkomen.

Colloïdaal Zilver / Nano MineraalwaterColloïdaal Produkten - De Zuiverste
Colloïdaal Zilver: Voorkomen En Behandelen Van Ziekten Op Natuurlijke WijzeDe Kracht Van Colloïdaal Zilver: Een Natuurlijk Wondermiddel

Colloïdaal zilver voor de hond kent vele toepassingsgebieden (colloidaal goud). Vanwege de vele positieve ervaringen, maar ook minder goede geluiden, willen wij colloïdaal zilver voor de hond eens nader toelichten. Wat is het nou eigenlijk, waarvoor kan het worden gebruikt en waar dien je als baasje op te letten? Lees snel verder en ontdek er alles over.

Men geleidt elektrische door stroom een bak met gedistilleerd water met daarin zilver. Hierdoor ontstaan er hele kleine zilverdeeltjes in het water. Doordat het zilver is opgesplitst in zeer kleine colloïden (nano deeltjes) is de zuiverende werking van het zilver nog effectiever. Het is al lange tijd bekend dat zilver een zuiverende werking heeft - Colloïdaal zilver en goud.

Colloïdaal Zilver: Het Immune Systeem Versterken Op Natuurlijke Wijze

Het is een 100% natuurlijk product dat over de hele wereld zowel inwendig als uitwendig wordt gebruikt. Maar vanwege wetgeving mogen aanbieders van dit nano zilver dit niet meer voor inwendig gebruik aanbieden binnen Europa. Door de antibacteriële en antivirale werking kan nano zilver goed worden ingezet bij bacteriële en virale infecties maar het is ook effectief in de strijd tegen schimmels en parasieten.

Soms is het niet anders en is een behandeling met antibiotica nodig, dat voorop gesteld - Colloïdaal Goud en Zilver, Oude Remedies. Maar als het anders kan, is het – mede door de mogelijke bijwerkingen van antibiotica – een goed idee om naar alternatieven te kijken. Eigenlijk kun je zilverwater voor de hond zien als een natuurlijk antibiotica.

Colloïdaal zilver kan bij de hond ook worden ingezet als detoxmiddel. Ook kan het bijdragen aan een goede stoelgang. Zoals altijd geven wij ook hier het advies om bij twijfel altijd even met je dierenarts te overleggen. Gratis verzending vanaf €50 Gemakkelijk achteraf betalen Voor 15. 00 besteld - morgen in huis Zoals we al zeiden zijn de toepassingen van zilverwater enorm divers.

Wat Is Colloïdaal Zilver?

Belangrijk is wel, dat je een hoogwaardig product gebruikt. Als je ervoor kiest om colloïdaal zilver te gebruiken voor je hond is het van belang dat je colloïdaal zilver van goede kwaliteit neemt. Er is ontzettend veel te krijgen en we snappen het als je door de bomen het bos niet meer ziet.

Er zijn een aantal dingen waar je op zou moeten letten. Er wordt helaas veel zilverwater verkocht als zodanig, terwijl het dat helemaal niet is. Echt zilverwater herken je aan de gele kleur. Dit komt omdat de zilveratomen licht weerkaatsen. Colloïdaal zilver met een concentratie van 20 ppm doet qua kleur denken aan een citronella-kaars.

Vanaf een concentratie van 4 ppm zal het water ietwat geel kleuren. Voor de optimale werking echter, adviseren wij een concentratie van 20 ppm. Als je helemaal geen kleur ziet en het goedje oogt als water is het waarschijnlijk ionisch zilver (al dan wel niet met een verwaarloosbaar gehalte colloïdaal zilver).

Colloïdaal Atomisch Nano Zilver Informatie En Gebruik

In tegenstelling tot ionisch zilver, is echt colloïdaal zilver vele malen stabieler - Zilverwater colloidaal zilver. Ook zijn er dan simpelweg geen nanodeeltjes zilver in het water waardoor het dus niet dezelfde eigenschappen heeft. Ionisch zilverwater is geen slecht middel, het is simpelweg geen Colloidaal zilver terwijl het vaak wel onder die naam verkocht wordt.

Dit is namelijk een puur en eerlijk product en bevat alleen water en zilveratomen, geen andere toevoegingen of stabilisatoren. De dosering van colloïdaal zilver voor je hond hangt een beetje af van het ras en de kwaal. Het gewicht van het diertje speelt hierbij ook een rol. Vanwege de wetgeving in Europa zullen wij geen uitspraken doen over doseringen voor inwendig gebruik maar een snelle Google search biedt ruimschoots informatie.

Toepassing gebeurt doorgaans door de op beoogde plek meermaals per dag te druppelen of de plek in te spuiten. Soms kun je wattenstaafjes of schijfjes gebruiken om een bepaalde plek te reinigen. Net als ieder mens, reageert ook iedere hond anders op de werking van colloïdaal zilver. Houd altijd het gedrag van je harige vriend maar ook de (positieve) ontwikkeling van de kwaal goed in de gaten.

Nano Zilver 1000ml

Je hoeft colloïdaal zilverwater niet te schudden voor gebruik. Bewaar je colloïdaal zilverwater buiten de koelkast en op afstand van stralingsbronnen zoals licht of bijvoorbeeld een straal-antenne. De ioniserende straling kan de kwaliteit van het zilverwater beïnvloeden. Er zijn enorm veel wetenschappelijke studies naar colloïdaal zilver gedaan. Positieve eigenschappen bij infecties en aandoeningen zijn dan ook wetenschappelijk bewezen.

Colloïdaal Zilver / Nano MineraalwaterWerkt Colloïdaal Zilver En Goud Bij Artrose & Reuma?

Hier kun je dan ook vrij veel vinden over de werking van het nano zilver. Colloïdaal zilver is een diergeneeskundig verzorgingsproduct. Door de vele toepassingsgebieden is het erg handig om in huis te hebben. Mocht je vragen hebben over zilverwater neem dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan je graag te woord.

Het is echter niet bewezen dat dit middel ook echt iets doet. Sterker nog, het is toxisch en kan daardoor schadelijk voor je zijn. Blijkbaar weet de medewerker ook niet dat dit 'antibioticum' sinds 2016 volgens Europese wetgeving al niet meer mag worden verkocht als voedingssupplement of levensmiddel - zilverwater. Waarom is het dan toch nog verkrijgbaar in de winkel en ook online? Colloïdaal zilver mag sinds 2002 niet meer verkocht worden als voedingssupplement of als levensmiddel gebruikt worden.

Colloïdaal Zilver: Het Antibacteriële Alternatief

De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) is in 2016 begonnen met het handhaven van dit verbod. Het mag niet meer voor inwendig gebruik worden geadviseerd en dus is een doseeradvies feitelijk niet van toepassing. Wanneer er wel een doseeradvies op de verpakking staat, is het product een levensmiddel (Werkt Colloïdaal zilver en goud bij Artrose & Reuma?). Echter, wordt het zilverwater niet alleen voor uitwending gebruik toegepast.'Mijn vrouw gebruikt het en de buren willen het wel eens komen halen voor een slokje of als ze een brandwondje hebben (nano goud).' Ankie van Leeuwen heeft dagelijks een half jaar zilverwater gedronken. Zij heeft het zilverwater op aanraden van een plaatselijke reformwinkel gebruikt tegen een ontstoken vingernagel, bij haar heeft het niet geholpen (Werkt Colloïdaal zilver en goud bij Artrose & Reuma?).

'Het is een natuurlijk antibioticum, voor op de huid en je kan het innemen om te detoxen', luidt het advies (Colloïdale Supplementen Kopen). 'Ik zou om te beginnen drie keer daags 20 druppels in een glas water doen', vertelt een andere verkoper. Er zijn online diverse producenten van zilverwater te vinden. Na telefonisch contact blijken vier van de vier geraadpleegde aanbieders ook inwendig gebruik aan te raden met uiteenlopende doseeradviezen.

Colloïdaal Zilver: Effectief Tegen Bacteriën, Virussen En Schimmels


zilverwater

Dit moet dan ook op de flesjes vermeldt staan. Toch zien we ook het volgende voorbij komen. Op één van de flesjes staat: 'Sinds de oudheid heeft mensheid zilveroplossingen gebruikt om pathogene te bestrijden en ziekte te voorkomen. Desondanks dwingen huidige Europese richtlijnen ons te vermelden dat dit product alleen uitwendig gebruikt mag worden.

Meer van Overgang

Navigation

Home

Latest Posts

Bestel Nu Colloidaal-zilver

Published May 17, 23
6 min read

Colloidaal Producten - Gezondheid

Published Dec 17, 22
6 min read

Colloidaal Zilver Water 50 Ppm - Detoxen

Published Oct 22, 22
6 min read